Живопис: методичні рекомендації з освітнього компоненту - Прокопович, Тетяна Анатоліївна; Панфілова, Олександра Георгіївна (My University, 2022)
Методичні рекомендації з освітнього компоненту розроблені відповідно до стандарту освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалавр) рівня освіти і спрямовані на структуроване поглиблене вивчення правил та прийомів створення живописного зображення предметів побуту, портрету людини, фігури, а також більш детального вивчення живописного моделювання анатомічно-конструктивної схеми та пластичних форм. Представлений матеріал сприятиме кращому закріпленню і розумінню здобувачем правил і принципів живопису. Методичні рекомендації рекомендовано здобувачам освіти 1-4 курсу, спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. Мета видання – надати методичну допомогу науково-педагогічним працівникам і здобувачам ступеня бакалавра у проведенні і вивченні освітнього компоненту «Живопис». Для науково педагогічних працівників і здобувачів ступеня бакалавра напряму підготовки 023 – «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».
Keywords: мистецтво; живопис; 74.742