«Фортепіанна музика Миколи Лисенка» (рецензія на компакт-диск Олександра Козаренка) - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (My University, 2014)
Стаття предсталвяє собою рецензію на виконання Олександром Козаренком програми з фортепіанних творів Миколи Лисенка. Автор відзначає такі риси піанізму Олександра Козаренка, як широкий діапазон фортепіанних штрихів і засобів артикуляції, контраст різних типів звукоутворення, полімелодизацію фактури, в основу якої покладено ідею вокального фразування, гнучкість динамічного розвитку та драматургічну продуманість виконання.
Keywords: О. Козаренко; М. Лисенко; фортепіанні твори; інтерпретація