Аналіз і прогнозування міжнародних перевезень: силабус вибіркового освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Освітній компонент «Аналіз і прогнозування міжнародних перевезень» належить до циклу вибіркових ОК, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо аналізу та прогнозування міжнародних перевезень.
Мета викладання освітнього компонента – формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо теоретичних, методичних і практичних засад аналізу та прогнозування міжнародних перевезень. Основними завданнями освітнього компонента є: ознайомити здобувачів освіти з методами аналізу та прогнозування міжнародних перевезень; виробити поглиблені практичні навички їх застосування.
Keywords: аналіз; прогнозування; міжнародні перевезення