Поштовий зв’язок ТОВ «Нова пошта» як елемент туристичної інфраструктури Волинської області - Качаровський, Роман Євгенович; Чир, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Антипюк, Олена Володимирівна (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2019)
Вивчено структурні елементи, зокрема організаційні, сучасну функціонуючу мережу ТОВ «Нова пошта»у Волинській області. Визначено пріоритетні сфери діяльності, проаналізовано повний комплекс послуг, що надаються, виокремлено специфічні послуги необхідні кожному туристу. Проаналізовано територіальні особливості розміщення поштових об’єктів в регіоні.
Keywords: пошта; поштовий зв’язок; Волинська область; туризм; туристична інфраструктура; поштові відправлення