3d моделювання годинника на рідких кристаллах за допомогою програми solidworks - Гаврилюк, Олександр Ярославович; Gavryliuk, O. Ya. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
У роботі представлено можливості програмного пакету SolidWorks. А також здійснено спробу змоделювати роботу годинника на рідких кристалах з індикатором на “ твіст – ефекті ”.The paper presents the possibilities of the software package SolidWorks. Also an attempt was made to simulate the operation of clock on liquid crystals with indicator on "twist - effect".
3D modelling of clock on liquid crystals with program SolidWorks
Гаврилюк Олександр Ярославович - студент IV курсу фізичного факультету СНУ імені Лесі Українки
Keywords: SolidWorks; моделювання; індикатор на рідких кристалах; modeling; indicator on liquid crystals