Лялюк Алла Миколаївна : біобібліогр. покажч. до 60-річчя від дня народж. - Дейнека, Людмила Панасівна; Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2026)
Репрезентовано бібліографію праць кандидата економічних наук, доцента кафедри маркетингу ВНУ ім. Лесі Українки А. М. Лялюк за 2000–2025 рр. Висвітлено основні етапи життя, інформацію про наукову, організаційну та педагогічну діяльність вченої. Покажчиком можуть послуговуватись науково-педагогічні працівники, здобувачі освіти, фахівці у галузі економічних наук.
Keywords: бібліографічні видання; 339.138(477.82)(092)(01)