Аналіз лісокультурного фонду Ковельського лісництва Філії «Ковельське лісове господарство» ДП «Ліси України» - Столярчук, Костянтин В'ячеславович; Голуб, Сергій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Одним з головних завдань лісогосподарської діяльності є забезпечення стійкого використання лісових ресурсів та збереження екологічної цілісності лісів. Україна, як країна з багатим лісовим фондом, розробляє та впроваджує стратегії та програми з метою відновлення та охорони лісів.
Keywords: лісокультурний фонд; судіброви; свіжі діброви (D2); свіжі бори (А2); бори; субори