Рівень розуміння студентами власних емоцій у структурі емоційного інтелекту як важливої складової частини їх професійної підготовки - Зарицька, В. В.; Zaritskaya, V. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
У статті розкрито процес вивчення рівня розуміння студентами власних емоцій як складника емоційного інтелекту в процесі їх підготовки до професійної діяльності за існуючими в науковій літературі методиками. The level of students’ understanding of their own emotions within the structure of emotional intelligence as an important component of their professional preparation is analyzed in the article.
A Study of the Level of Students’ Understanding of their Own Emotions Within the Structure of Emotional Intelligence as an Important Component of their Professional Preparation
Keywords: емоційний інтелект; труктура емоційного інтелекту; розуміння особистістю власних емоцій; emotional intelligence; the structure of emotional intelligence; a person’s understanding her own emotions