Політична реформа Великобританії: стан і перспективи - Моренчук, А. А.; Morenchuk, A. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розглянуто основні напрями політичної реформи сучасної Великобританії. Проаналізовано основні кроки щодо модернізації парламенту. Розкрито особливості реформування органів місцевого управління. Окреслено ключові завдання та перспективи подальших політичних інновацій.

The main directions of political reform of modern Britain have been considered. The basic steps to modernize Parliament have been analyzed. The features of the reform of local government have been discovered. The further policy innovations have outlined the main questions and prospects
The Political Reforms of Great Britain: Status and Prospects
Keywords: Палата лордів; Палата громад; реформа; мажоритарна система; виборча система; The House of Lords; The House of Commons; reform; majority system; the electoral system