Переддипломна практика бакалавра: методичні вказівки - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Методична розробка містить основні вимоги до виконання та захисту переддипломної практики, її структури та технічного оформлення, перелік основних етапів, їх змістовного наповнення, вказівки до проведення захисту, додатки до цих рекомендацій.
Рекомендовано студентам-бакалаврам четвертого курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Keywords: Переддипломна практика; звіт з переддипломної практики; оформлення результатів практики