Комунікаційний фактор VUCA в міжнародних відносинах - Федонюк, Сергій Валентинович (My University, 2024)
Досліджено, що в умовах сучасного світу, який може бути характеризований як надзвичайно динамічне і непередбачуване середовище, відоме під абревіатурою VUCA, що включає волатильність, невизначеність, складність та неоднозначність, ці характеристики мають прямий вплив на міжнародні відносини, змушуючи держави та міжнародні організації адаптуватися до швидкозмінних умов.
Keywords: VUCA-комунікація; міжнародні відносини; 355.451:327.(4)-049.5