Найновіші визначення та класифікації мас у контексті теорії масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (My University, 2017)
У статті висвітлено підходи сучасних науковців до класифікацій мас в аспекті найновіших теорій масової комунікації. Засвідчено, що модифікації та стратифікації мас тісно пов’язані з актуальними проблемами інфопростору.

In the article the modern approaches to scientific classifications mass in terms of the latest theories of mass communication are examined. Shown to modify and stratification masses closely related to the current issues of the information space.
Keywords: маси; комунікація; класифікація; погляд; теорія; mass communication; classification; opinion; theory; concept