Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи - Сак, Тетяна Василівна; Милько, Інна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методична розробка містить вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, її структури та технічного оформлення, перелік та зміст основних етапів підготовки, вказівки до проведення захисту. Рекомендовано здобувачам освіти другого (магістерського) рівня спеціальності Маркетинг освітньої програми «Маркетинг та міжнародна логістика».
Вступ
1. Організація та порядок виконання кваліфікаційної роботи
2. Вимоги до структури та змісту кваліфікаційних робіт
3. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи
Keywords: кваліфікаційна робота; 339.138:378.147.091.33-027.22(072)