Органічна хімія: методичні вказівки до лабораторного практикуму - Сливка, Наталія Юріївна; Slyvka, Nataliia Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Методичний посібник містить робочий план лабораторного практикуму та методичні розробки лабораторних робіт з навчального курсу “Органічна хімія”
Видання розраховане на студентів спеціальності 6.070.800- “Екологія та охорона навколишнього середовища” вищих навчальних закладів освіти заочної форми навчання.
Keywords: органічна хімія; методичні вказівки; лабораторний практикум; заочне навчання