Музеєзнавство: навчально-методичні матеріали для підготовки бакалавра - Ковальчук, Євгенія Іванівна; Надольська, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичні матеріали призначені для вивчення здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство» освітньо-професійної програми «Музейний менеджмент, культурний туризм» нормативного освітнього компонента «Музеєзнавство». Вони містять словник музеєзнавчих термінів; тематику та анотації до лекційних тем; плани семінарських занять й мотодичні рекомендації щодо підготовки до такого виду аудиторної роботи; завдання для самостійної роботи; тестові завдання для самоконтролю; перелік питань для підсумкового контролю; рекомендовану літературу та інтернет-ресурси. Матеріали стануть у нагоді при підготовці до лекцій і семінарських занять, організації здобувачами самостійної роботи.
Keywords: Класифікація музеїв; Основи фондової роботи музеїв; Збереження музейних фондів; 069(072)