Сфера дії та валентність градуальних часток німецької мови - Застровський, Олександр Анатолійович; Zastrovskyj, Olexandr Anatolijovytsch (Культура народов Причерноморья. Научный журнал., 2007)
В роботі розглядається поняття сфери дії градуальних часток на основі їхньої валентності. Градуальні частки характеризуються пасивною валентністю. Набір їхніх валентностей визначає сферу дії градуальної частки. До сфери дії належать домінанта сфери дії, фонові альтернативи домінанти, ознака як основа градуювання. This article focuses on the notion of domain of German gradual particles due to their valency. Gradual particles are characterized by the passive valency. The combination of valencies of the gradual particles determines theirdomain. The domain contains a dominant of domain, phone alternatives of the dominant, feature as the base of graduation.
DOMAIN AND VALENCY OF GERMAN GRADUAL PARTICLES
Keywords: градуальна частка; сфера дії; домінанта сфери дії; валентність; gradual particle; domain; a dominant of domain; valency; 81'367.635:811.112.2