Роль Волинського краєзнавчого музею у підготовці фахівців з музеєзнавства, пам’яткознавства - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Волинський краєзнавчий музей, 2019)
У статті розкривається роль Волинського краєзнавчого музею у підготовці фахівців з музеєзнавства, памяткознавства. Характеризуються різні форми співпраці музею з кафедрою документознавства і музейної справи СНУ імені Лесі Українки для підготовки фахівців музейників.
Keywords: спеціальність "Музеєзнавство, пам'яткознавство"; Волинський краєзнавчий музей; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; музейники