Фізична терапія при кіфолордотичній поставі у дітей середнього шкільного віку - Грейда, Наталія; Вуйцик, Віталій (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Застосування програми фізичної терапії в реабілітації дітей з порушенням постави мало позитивний вплив на зміну функціонального стану хребта. Спираючись на отримані результати, можна рекомендувати кінезитерапію, гідрокінезитерапію та плавання як важливі засоби фізичної терапії дітей середнього шкільного віку при кіфолордотичній поставі. Результати дослідження доводять ефективність застосування програми фізичної терапії в реабілітації дітей середнього шкільного віку.
Keywords: фізична терапія; кіфолордотична постава