Документознавство : програма нормативної навчальної дисципліни - Качковська, Леся Ростиславівна; Kachkovska, Lesia R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Метою викладання навчальної дисципліни «Документознавство» є надання можливості скласти цілісне уявлення про документознавство як наукову дисципліну; природу, сутність, соціальну роль, ознаки і властивості документу як системного об’єкту управлінської інформаційної діяльності. Програма навчальної дисципліни «Документознавство» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки освітньо-кваліфікаційнго рівня «бакалавр» напряму (спеціальності) «Документознавство та інформаційна діяльність».
Keywords: документознавство; програма; система документування; способи документування; матеріальні носії