Робоча програма виробничої практики (музично-педагогічної) для студентів напряму 6.020204 "Музичне мистецтво) на базі освітньо-кваліфікаційного рівня "Молодший спеціаліст" - Панасюк, Світлана Леонідівна; Panasyuk, Svitlana L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Мета виробничої музично-педагогічної практики – сприяння становленню професійної компетентності викладача музичного мистецтва в процесі набуття студентами власного досвіду розв’язання професійних завдань в реальній ситуації освітньої діяльності.
Робоча програма музично-педагогічної практики для студентів напряму "Музичне мистецтво" на базі освітньо-кваліфікаційного рівня “Молодший спеціаліст”
Keywords: практика музично-педагогічна; проведення уроків; організація практики; етапи практики