Географія людського потенціалу - Погребський, Тарас Георгійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Містить основні поняття освітнього компонента «Географія людського потенціалу», питання для перевірки і контролю знань та організації самостійної роботи студентів. Викладено найважливіші теоретичні, методологічні та практичні питання. Сприяє формуванню у студентів знань про формування, розвиток та реалізацію власного людського потенціалу. Для студентів напряму підготовки магістр, галузі знань «01 Освіта / Педагогіка»; спеціальності «014 Середня освіта. Географія»; освітньо-професійної програми «Середня освіта (Географія. Економіка)»
Keywords: географія; людський потенціал; людський розвиток; соціально-економічний розвиток; 911.3:30]:331.552.4(07)