Прикладні інформаційно-комунікаційні технології. Частина 1. Технології інформаційно-аналітичної роботи та прогнозування - Федонюк, Сергій Валентинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчальне видання практичних завдань, що сприяють засвоєнню набутих знань, умінь і навичок у рамках освітнього компонента “Прикладні інформаційно-комунікаційні технології” для студентів галузі Міжнародні відносини. Розраховано на використання власних пристроїв, без потреби встановлення спеціалізованого програмного забезпечення.
Keywords: Інформаційно-комунікаційні технології; аналіз; прогнозування