Щоденник навчальної пропедевтичної практики (психолог-стажист) - Шкарлатюк, Катерина Іванівна; Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У «Щоденник навчальної пропедевтичної практики (психолог-стажист)» викладено мету практики, загальні вимоги до підготовки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних, практичних та лабораторних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання, а також модульні контрольні роботи із предмету. Щоденник рекомендується студентам факультету психології спеціальностей «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з практики.
Keywords: навчальна пропедевтична практика; психолог-стажист; психологічна діагностика; психокорекційна робота; психодіагностичний інструментарій; психоконсультативна робота; 159.9:005.942(076)+159.9-051(076)