Анотований бібліографічний покажчик кандидатських та докторських дисертаційних робіт, захищених в спеціалізованих вчених радах Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (1996– 2018) - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Основою бібліографічного анотованого покажчика став фонд дисертацій, захищених у спеціалізованих вчених радах Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки та авторефератів, які зберігаються у бібліотеці СНУ ім. Лесі Українки. Матеріали, зібрані в покажчику, переважно звірені dе visu. Структурно покажчик складається із семи розділів. У межах розділів бібліографічні описи авторефератів та дисертацій розміщені в хронологічному порядку, у межах року – за абеткою. Матеріали в покажчику бібліографуються мовою оригіналу. Усі записи мають наскрізну нумерацію, для зручності пошуку використовується система допоміжного довідкового апарату: алфавітний іменний покажчик дисертантів, алфавітний іменний покажчик наукових консультантів і керівників, алфавітний покажчик опонентів дисертацій, покажчик назв дисертацій, покажчик спеціальностей, перелік установ та навчальних закладів, які подаються за алфавітом, котрі зустрічаються в основному тексті покажчика з посиланнями на відповідну сторінку.
Бібліографічний покажчик містить відомості про захищені з 1996 по 2018 рр. у спеціалізованих вчених радах Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки дисертації на здобуття вчених ступенів кандидата та доктора наук за різними спеціальностями та авторефератів, які зберігаються у бібліотеці. Видання розраховане на науковців, викладачів, аспірантів.
Keywords: бібліографічні видання; автореферат; дисертація; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки; 014(043.3)СНУ