Роль Центру «Стала, інклюзивна та смарт Європа» у прискоренні європейської інтеграції України у воєнний та повоєнний періоди - Павліха, Наталія Володимирівна (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
В контексті сучасних викликів, зокрема російсько української війни та прискореного євроінтеграційного курсу України, виникає потреба в глибокому розумінні та імплементації кращих практик сталого, інклюзивного та смарт розвитку Європейського Союзу (ЄС). Ці практики мають величезний потенціал для підтримки України на шляху до відновлення та інтеграції в європейський простір. Адаптація європейських практик та підходів може стати ключем до відновлення країни, підвищення добробуту населення та інтеграції у європейську спільноту. У цьому контексті виникає важливість міжнародної підтримки та внутрішнього зусилля, зокрема через реалізацію ініціатив, як от створення науково аналітичних центрів, здатних генерувати інноваційні рішення для сталого, інклюзивного та «смарт» розвитку.
Keywords: європейська інтеграція; інклюзивний розвиток; смарт розвиток; сталий розвиток; 339.923(4):502/504:316.346.32 053.2:004:337.1(477)