Статистичне дослідження рівня забезпечення закладами розміщення туристично-рекреаційної сфери західних регіонів України - Черчик, Лариса Миколаївна; Бегун, Світлана Іванівна; Cherchyk, Larysa M.; Begun, Svitlana I. (My University, 2013)
У статті, на основі статистичної інформації та класичних статистичних методів і прийомів дослідження, виявлено рівень забезпечення регіонів України закладами тривалого та короткотермінового перебування, динаміку змін та основні причини, які на їх вплинули. Розроблено загальні підходи та запропоновано заходи щодо вирішення проблем статистичного забезпечення туристично-рекреаційної сфери. In this paper, based on statistical data and classical statistical methods and techniques of research, found the level of the regions of Ukraine institutions long and short stays, the dynamics of change and the main reasons for their impact. A common approach and proposes measures to tackle the problems of statistical support tourism and recreational areas.
Statistical research level of accommodation facilities of tourist and recreation areas western Ukraine.
Keywords: статистика; туризм; рекреація; туристично-рекреаційна сфера; заклади розміщення; statistics; tourism; recreation; tourism and recreation and accommodation