Конфлікт-менеджмент: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є закономірності стосунків та поведінки людей у конфліктних ситуаціях, причини виникнення конфліктів, технології та методи їх подолання.
Робоча програма навчальної дисципліни „Конфлікт-менеджмент”, складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки «Бакалавр» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»