Виробнича практика з економіки та організації торгівлі - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Громко, Лілія Сергіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Методичні вказівки до написання звіту про проходження виробничої практики з економіки та організації торгівлі для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньопрофесійної програми «Економіка підприємства». Методичні вказівки до написання звіту про проходження виробничої практики з економіки та організації торгівлі містять мету та завдання практики та питання, які повинен опанувати студент за конкретними даними суб’єкта господарювання, на якому він проходить практику; коротку характеристику змісту та структури звіту з практики і вимоги до його оформлення.
Рекомендовано студентам 1 курсу (м/с) денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійної програми «Економіка підприємства».
Keywords: виробнича практика; scientific research