Особливості формування інноваційної інфраструктури як основи інноваційної активності підприємств - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О.; Shevchuk, A. A.; Шевчук, А. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Описано особливості формування інноваційної інфраструктури як основи інноваційної активності підприємств
Keywords: інноваційна інфраструктура; інноваційна активність підприємства; інноваційна модель розвитку; інноваційна діяльність; інноваційний процес; інноваційно-активні підприємства; innovative infrastructure; innovative activity of the enterprise; innovative development model; innovation; innovation process; innovation active enterprises