Ойконіміка Волинської області крізь призму історії, географії та легенд. Т 3 : Ковельський район - Потапова, Алла Геннадіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У монографії проаналізовано і систематизовано наукові підходи до вивчення ойконіміки, основні положення щодо визначення наукових категорій та понять. Детально досліджено специфіку використання зниклих географічних назв, які збереглися лише в старовинних документах або в легендах та переказах місцевого населення.
Keywords: ойконіміка; Ковельський район; 811.161.2’373.21(477.82)(091)