Оркестровий клас: домрово-кобзова група в оркестровому класі - Дзяман, Зінаїда Василівна; Dziaman, Zinaida V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
В методичних рекомендаціях для самостійного опрацювання студентами матеріалу вказані історичні витоки домрового мистецтва, різновиди і роль домрово-кобзового інструментарію.
Keywords: оркестровий клас; домра; кобза; оркестровий діапазон; прийоми гри