Зарубіжний досвід банківського кредитування інноваційної діяльності - Грицюк, Наталія Олександрівна; Grytsyuk, N. O. (My University, 2010)
Вивчено зарубіжний досвід ринку банківських інвестицій у фінансування інноваційної діяльності. Розглянуто моделі взаємодії банків та підприємств реального ректору на ринку цінних паперів та типи моделей інноваційного розвитку індустріально розвинутих країн. The international experience in banking investment for innovation financing has been studied. The interaction models between banks and enterprises of real-rector on the market of srocks and the types of innovative models of industrialized countries have been discussed.
Keywords: модель; венчурний капітал; банківський; кредит; інновації; innovation; credit; banking; venture capital model