Фізична терапія при вертеброгенному остеохондрозі - Камалян, Ерік; Гайдучик, Петро (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Даний комплекс, що включав терапевтичні вправи, прийоми мануальної терапії, лікувальний масаж підвищує якість реабілітації пацієнтів при неврологічному прояві вертеброгенного остеохондрозу. Це запобігає ускладненням і дозволяє застосувати ефективні засоби для корекції функціональних порушень при дегенеративно-дистрофічній дисфункції хребта і є ефективним засобом відновного лікування на санаторно-курортному й поліклінічному етапі медичної реабілітації.
Keywords: фізична терапія; вертеброгенний остеохондроз