Жіночий часопростір на тлі доби (на матеріалі новітньої української прози) - Лавринович, Лілія Богданівна; Lavrynovych, L. B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті аналізуються особливості зображення образу часу в новітній українській прозі на прикладі творів Дзвінки Матіяш, Любові Голоти, Софії Майданської, Анни Хоми та ін. The question is the khronotop peculiarities making in new Ukrainian prose on the example of works of Dzvinku Matiyash, Lyubovi Goloty, Sofii Majdans’koi, A Khomy and others in the article.
Female time space against a background of the epoch (on the material of the newest Ukrainian prose)
Keywords: хронотоп; образ часу; пам’ять; індивідуальність; khronotop; time image; memory; individual identity