Особливості взаємозв’язку креативності з когнітивними та особистісними характеристиками студентів - Василькевич, Я. З.; Vasylkevych, Ya. Z. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті подано теоретичний аналіз проблеми взаємозв’язку креативності з інтелектуальними здібностями і особистісними особливостями студентів. Емпірично досліджено особливості прояву вербальної та невербальної креативності, когнітивних стилів полезалежність−поленезалежність та імпульсивність− рефлективність у студентів з різним рівнем інтелекту. n the article the theoretical analysis of problem of intercommunication of creativity with intellectual capabilities and personal features is given. The peculiarities of manifestation of verbal and nonverbal creativity, of cognitive styles field-dependence−field-independence and impulsivity−reflexivity for students with the different level of intellect are empirically investigated.
Intercommunicational Features of the Students Creativity with Cognitive and Personal Descriptions
Keywords: вербальна та невербальна креативність; інтелект; когнітивні стилі; полезалежність−поленезалежність; мпульсивність−рефлективність; verbal and non-verbal creativity; intellect; cognitive styles; fielddependence− field-independence; impulsivity−reflexivity