Педагогічна творчість та самоменеджмент фахівця дошкільної освіти - Ємчик, Олександра Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У виданні подано матеріали освітнього компонента «Педагогічна творчість та самоменеджмент фахівця дошкільної освіти» для підготовки здобувачів другоого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, а саме практичні завдання, етапи проведення практичних занять та завдання для поточного контролю теоретичних знань у формі тестування. Методичні вказівки адресовано здобувачам освіти спеціальності «Дошкільна освіта», викладачам, вихователям, методистам та директорам закладів дошкільної освіти.
Keywords: педагогічна творчість; фахівець дошкільної освіти; дошкільна освіта; 373.2.011.3-051:005.336.5(072)