Особливості розвитку системи екологічного маркетингу в умовах становлення екологічно збалансованої економіки - Войчук, Максим Володимирович; Voichuk, Maksym V. (Мукачівський державний університет, 2013)
Формування і розвиток системи екологічного маркетингу суб’єктами господарювання має на меті не лише максимізацію їх вигоди, та є не стільки реакцією на зміну умов функціонування ринкової системи, а являє собою дієвий і функціональний інструмент становлення основ екологічно збалансованої економіки.
Keywords: система екологічного менеджменту; економічний розвиток; навколишнє природне середовище; екологічний маркетинг; екологічно збалансована економіка