Основи атрибуції та експертизи культурних цінностей - Дмитренко, Алла Адамівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У виданні вміщено тестові завдання до тем першого змістового модуля ОК «Основи атрибуції та експертизи культурних цінностей» : «Знавецтво як основа атрибуції та експертизи культурних цінностей», «Атрибуція культурних цінностей», «Експертиза культурних цінностей», «Методики експертизи культурних цінностей». Запропоновані відкриті і закриті тестові завдання різних видів: багатоваріантні питання з однією і кількома відповідями, тести з альтернативною відповіддю (так, ні), на встановлення відповідності та ін. Вміщені методичні рекомендації до опрацювання тестових завдань різних видів. Тестові завдання розроблені для самостійної роботи і самоперевірки знань здобувачів вищої освіти спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство.
Keywords: атрибуція; музей; експертиза; культурні цінності; 069.51:7.072(079.1)