Іноземна мова (англійська). Частина І - Круглій, Олена Ростиславівна; Kruhlii, Olena R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Навчально-методичний посібник є першоюю частиною курсу “Іноземна мова (англійська)”. Матеріал розбито на чотири модулі, кожен з яких містить оригінальні тексти з творів англійських та американських авторів, розробку словника та завдань до них. Подано зразки розмовних тем, тематичні діалоги, активний вокабуляр та вправи комунікативного характеру. Крім того, кожен розділ містить пояснення граматичних явищ і завдання, що сприяють їх засвоєнню. Призначено для студентів ІІ курсу факультету міжнародних відносин.
Keywords: навчально-методичний посібник; іноземна мова (англійська)