Радіоелектроніка : конспект лекцій - Кевшин, Андрій Григорович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У навчальному виданні поданий теоретичний матеріал згідно програми навчальної дисципліни «Радіоелектроніка» для студентів спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали».
Рекомендовано для студентів, які навчаються за спеціальностями 104 «Фізика та астрономія», 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», 014 «Середня освіта (фізика)», а також для інженерно-технічних спеціальностей у вишах, що вивчають модулі з даного предмету.
Keywords: електрорадіокомпоненти; транзистори; діоди; підсилювачі; електричні фільтри; 539.2