Напрями забезпечення енергетичної безпеки в Україні - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M.; Теслюк, Михайло О.; Tesliuk, Mykhailo O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Питання забезпечення енергетичної безпеки держави є особливо гострим, адже напряму визначає безпеку розвитку суспільства в цілому. У результаті бойових дій на сході України наша держава стикнулась з новими, раніше не баченими загрозами енергетичній безпеці, саме тому потрібно переглянути ключові напрями забезпечення її стратегічної політики.
Keywords: енергетична безпека