Засади комунікаційної політики ЄС: Біла Книга з комунікації - Карпчук, Наталія Петрівна; Karpchuk, N. P. (Partnerstwo Wschodnie w kontekscie europejskich aspiracji Ukraine, 2011)
Проаналізовано правові засади комунікаційної політики ЄС та зроблена спроба критично оцінити пропозиції Білої Книги з комунікації з точки зору їх практичного впровадження.
Keywords: Біла книга з комунікації ЄС; комунікаційна політика ЄС; White Paper on the EU communication; EU communication policy