Спільна робота ректорату, студентського спортивного клубу «Гарт» та викладачів університету в підготовці спортсменів високої кваліфікації. - Войнаровський, А. М.; Voynarovskіy, A. М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Із кожним роком все більше уваги приділяється покращенню роботи студентських спортивних клубів (ССК), які несуть основний тягар позакласної роботи серед студентів у покращенні їхнього ставлення до загально-фізичного розвитку. У статті розкрито методи роботи студентів та викладачів університету в підготовці спортсменів високої кваліфікації. Зроблено аналіз літературних джерел і звітів ССК «Гарт». Графічно показано структуру діяльності ССК «Гарт» у системі Волинського національного університету імені Лесі Українки. Every year more and more attention is paid to the improvement of student sports clubs that the brunt of extra-curricular activities among students to improve their relation to general physical development. Also in the article the methods of work of students and faculty in the preparation of sportsmen of high qualification. The analysis of literatureand reports FSC «Hart». Grafic shows the activity structure SSC «Hart» in the system of Lesya Ukrainka Volyn National University.
Collaborate Administration of Universіty, Student’s Sports Club «Hart» and Faculty in the Preparation of Athletes High Qalification.
Keywords: студентський спорт; спортивний клуб; спільна робота; оздоровлення; фізична культура; student’s sports; a sports club; collaboration; health; physical culture