Транскордонне управління природними ресурсами - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Волинський націоналльний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджуються транскордонні природні ресурси, що розташовані на прикордонних територіях, їх види та основні риси транскордонних ресурсів, а також фактори, які впливають на транскордонне управління природними ресурсами. Cross-border natural resources, which are located in the border areas, their types and main features of cross-border resources, and factors, which affects on cross-border natural resource management are studied in the parer.
Cross-border Natural Resource Management
Keywords: транскордонний природний ресурс; cross-border natural resource; транскордонні води; cross-border waters; транскордонна екосистема; cross-border ecosystem; транскордонні родовища корисних копалин; cross-border deposits of mineral resources; транскордонне управління природними ресурсами; cross-border natural resources management