Основи менеджменту: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни складається із змістових модулів: "Загальні засади управління та менеджменту" та "Забезпечення результатів управлінської діяльності"
Робоча програма навчальної дисципліни "Основи менеджменту" складена для студентів галузі знань 1401 "Сфера обслуговування", напрямів підготовки 6.140103 "Туризм" та 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Keywords: управління; керівництво; менеджер; функції менеджменту