Затребуваність ступеневих класифікованих пішохідних маршрутів туристичними групами учнівської та студентської молоді Волині - Войтович, Василь; Voitovych, Vasyl (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Наведено вимоги до туристично-спортивних статечних пішохідних походів (довжина маршруту, час у дорозі, вимоги до учасників). Висвітлено показники затребуваності досліджуваної категорії спортивних походів туристичними групами учнівської та студентської молоді Волині за 2008–2012 рр. Зазначено й проаналізовано дані щодо популярності пішохідних подорожей різного ступеня складності за досліджуваний період. Результати дослідження показали, що найбільш популярними районами для здійснення пішохідних статечних туристсько-спортивних подорожей учнівською та студентською молоддю Волині є територія нашої області, Карпати й об’єднаний район Рівненської та Волинської областей. It was named the demands for tourist and sports phased walking tours (route distance, time on the way, demands for participants). It was highlighted the indices of demand for the studied category of sports hikes by tourist groups of pupils and student youth of Volyn region for the years 2008–2012. It was presented and analyzed information on population of walking tours of different stages of complexity for the given period. The results of the study have shown that the most popular regions for phased tourist and sports hikes among pupils and student youth of Volyn region are the territory of our region, the Carpathians and the united region of Rivne and Volyn regions.
Need in Phased Hiking Tours Among Tourist Groups of Pupils and Student Youth of Volyn Region
Keywords: туризм; tourism; спортивний; ступені; пішохідний похід; учнівська та студентська молодь; sports phased hiking tour; pupils and student youth