Співвідношення понять нотаріат та нотаріальна діяльність - Старчук, Оксана Володимирівна (ЛІРоЛ, 2024)
У статті проаналізовано співвідношення понять нотаріат та нотаріальна діяльність, адже нотаріат в Україні характеризується наявністю як приватно-правових так і публічно-правових засад, які визначають його сутність та зміст.
Keywords: нотаріат; нотаріальна діяльність; приватність; публічність; юридична вірогідність; 347.961