Використання методів війни у бізнесі - Мамчин, М.; Яричевська, Я. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено використання методів війни у бізнесі
Keywords: військові бізнес-проекти; підприємництво