Теорія і методика виховання в початковій школі - Десятник, Катерина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичних, самостійної та індивідуальної роботи з нормативного освітнього компонента «Теорія і методика виховання в початковій школі», термінологічний словник, тести контролю знань здобувачів освіти, перелік питань до іспиту, список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовано здобувачам вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта, викладачам, вихователям.
Keywords: виховання; закономірності виховання; принципи виховання; методи виховання; початкова школа; молодші школярі; форми виховної роботи; планування виховної роботи; методика організації і проведення виховних заходів; моніторинг якості виховної роботи; форми партнерства сім’ї і школи; 373.2.016(072)