Розробка прикладного програмного забезпечення для мобільних платформ - Матрунчик, Дарія (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У ХХІ столітті мобільні додатки відіграють все більш значущу роль у різних сферах нашого життя. А також, у сучасному світі мобільні технології стають все більш інтегральною частиною нашого повсякденного життя. Зростаюча популярність смартфонів та планшетів підкреслює важливість розробки ефективного та зручного прикладного програмного забезпечення для цих платформ.
Дане дослідження на тему «Розробка прикладного програмного забезпечення для мобільних платформ» визначається декількома ключовими факторами, які відображають сучасні потреби і тенденції у галузі розробки програмних забезпечень. Зокрема зростанням популярності мобільних додатків різних сфер та їхня практичність та популяризація мобільних додатків серед молоді (здобувачів освіти), що і стало основою для написання тез
Keywords: мобільні додатки; освіта